Workshop: Time management, wat zijn jouw tijdrovers?

Aanbieder

Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving

Inhoud

Druk, druk, druk, druk!!! Hoe hard je ook werkt, je agenda blijft overvol. Soms heb je het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten.

Herken je dit? En wil je daar verandering in aanbrengen? Dan is de workshop Time Management voor jou bedoeld. Het is een eerste stap in het beter beheersen van je tijd.

Het doel van deze workshop is om te ontdekken wat jouw grootste “tijdrovers” zijn. In de workshop worden tips en trucs gegeven die jou helpen om effectief met je tijd om te gaan. Daarbij moet je denken aan onderwerpen als:

  • Doelen stellen   
  • Dagplannen   
  • Prioriteiten stellen (Eisenhower principe)  
  • 80/20-regel toepassen
  • E-mail afhandelen
  • Delegeren
  • Uitstelgedrag te lijf gaan met de 5-minutentechniek
  • Deadlines stellen

Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor vrijwilligers, medewerkers van (vrijwilligers-)organisaties en maatschappelijk actieve burgers die werken in een omgeving met veel organisatorische en administratieve taken.

Aanvullende informatie

Docenten
Dit is een Voor Vrijwilligers, Door Vrijwilligers Workshop en wordt verzorgd door Neel van Erve. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als projectmanager en is helemaal thuis in welke tips en trucs succesvol kunnen zijn in het beheersen van je tijd.

Locatie
De locatie van de workshop wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Voorbereiding
Ter voorbereiding op de workshop wordt gevraagd of je jouw tijdsbesteding gedurende bijvoorbeeld één week bij wilt houden. Dit inzicht kun je gebruiken om tijdens de workshop jouw tijdrovers vast te stellen.

Kosten
Deelname aan deze workshop is gratis.
Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding, wordt een factuur van € 20,00 in rekening gebracht.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze workshop door het formulier rechts op deze pagina in te vullen.

Datum workshop

dinsdag9oktobervan19.00-21.30 uur

Cursusaanmeldingsformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

2301936-Workshop: Time management, wat zijn jouw tijdrovers?