Workshop: Projecten leiden

Aanbieder

Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving

Doel

Wil je weten wat er nodig is om een project goed te kunnen leiden? Dit komt allemaal aan bod in deze workshop. 

Inhoud

Onderwerpen die aan de orde komen: het plan van aanpak, planning, beheersen van tijd, geld en kwaliteit, teambuilding en kick off. Tijdens de workshop is er ruimte om aan de hand van een eigen project(voorbeeld) te onderzoeken wat een geschikte aanpak is.

Doelgroep

Voor vrijwilligers, bestuursleden en coördinatoren van kleine vrijwilligersorganisaties in Haarlem en omgeving die graag willen weten hoe ze een project moeten leiden. Deze workshop is een vervolg op de workshop ‘Hoe zet je een idee om in een Project’, maar kan ook los gevolgd worden.

Aanvullende informatie

Dit is een Voor Vrijwilligers, Door Vrijwilligers Workshop en wordt verzorgd door Neel van Erve. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als projectmanager en is expert op het gebied van projectmanagement.

Datum & locatie
Dinsdag 13 november van 19.00-21.30 uur. De locatie wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Voorwaarden & kosten
Het aanbod van de Vrijwilligersacademie Haarlem is bestemd voor vrijwilligers en vrijwilligerscoördinatoren van maatschappelijke en welzijnsorganisaties die zijn gevestigd in Haarlem, Bloemendaal en directe omgeving. Er kunnen maximaal 2 personen per organisatie aan de workshops van de Vrijwilligersacademie Haarlem deelnemen. Hierdoor houden we ook plaatsen beschikbaar voor andere geïnteresseerden.

Deelname aan deze workshop is kosteloos. Maar bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding, wordt een factuur van € 20,00 in rekening gebracht.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze workshop door het formulier rechts op deze pagina in te vullen.

Datum workshop

dinsdag13novembervan19.00-21.30 uur

Cursusaanmeldingsformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

2602209-Workshop: Projecten leiden