Wandeling langs vrijwilligersorganisaties

Aanbieder

Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving

Doel

Deze wandeling, onder leiding van Gildegids Hans van Roode en Marianne Laceulle, is bedoeld voor iedereen die overweegt vrijwilligerswerk te gaan doen, maar niet precies weten wat er mogelijk is en bij welke organisaties je dat kunt doen. 

Tijdens deze wandeling maak je kennis met een aantal organisaties waar vrijwilligers werken. Al wandelend krijg je algemene informatie over allerlei aspecten van vrijwilligerswerk. Uiteraard hoor je mooie verhalen over de historische gebouwen terwijl we natuurlijk ook een van Haarlems fraaiste hofjes bezoeken.

De wandeling eindigt bij het Vrijwilligerscentrum en wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Doelgroep

De wandeling is bedoeld voor iedereen die overweegt in Haarlem of omgeving vrijwilligerswerk te gaan doen, maar nog niet precies weet wat er mogelijk is.

Aanvullende informatie

Deze wandeling wordt georganiseerd door Gilde Haarlem en het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving. Gildegids Hans van Roode en Marianne Laceulle begeleiden deze wandeling.

Locatie startpunt: Vrijwilligerscentrum Haarlem (Nieuwe Groenmarkt 51). Er wordt ook weer afgesloten bij het Vrijwilligerscentrum.

Datum wandeling
Donderdag 20 september 2018
Inloop 13.30 uur, start 14.00 uur op de Nieuwe Groenmarkt 51, Haarlem

Datum wandeling

donderdag20septembervan13.30-16.00 uur

Cursusaanmeldingsformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

2617961-Wandeling langs vrijwilligersorganisaties