Workshop: Hoe kom je aan geld? Fondsenwerving voor (vrijwilligers)organisaties

Aanbieder

Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving

Inhoud

Als (vrijwilligers)organisatie kun je soms wel wat hulp gebruiken om je bedrijfsdromen waar te maken. Tijdens deze workshop ontvang je informatie over hoe en waar je het beste op zoek kunt gaan naar financiële ondersteuning.

De workshop bestaat uit twee delen. Voor de pauze leer je wat fondsenwerving is, welke manieren er zijn om aan geld te komen en welke daarvan het beste passen bij de eigen vereniging of organisatie. Daarnaast wordt besproken hoe een aanvraag kan worden ingediend bij een fonds en aan welke eisen zo'n aanvraag moet voldoen.

Na de pauze is er gelegenheid om een vraagstuk van de eigen organisatie voor te leggen en met elkaar te bespreken. Ook kijken we naar alternatieve mogelijkheden om geld te werven. Na deze workshop weet je precies waar je moet zijn en hoe je moet handelen om de dromen van jouw organisatie waar te maken.

Aanvullende informatie

Docenten
Deze workshop wordt gegeven door Willemijn van den Bos. Zij is fondsenwerver van de Stichting Vrienden van Nieuw Unicum in Zandvoort en zelfstandig fondsenwerver op het gebied van cultuur en welzijn.

Deelnemers
Deze workshop is bedoeld voor vrijwilligers en medewerkers van (vrijwilligers)organisaties, woonachtig of werkzaam in Haarlem en omgeving.

Locatie
Hart-Haarlem, Kleine Houtweg 18, 2012 CH Haarlem (lokaal 112)

Kosten
Deelname aan deze workshop is gratis.
Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding, wordt een factuur van € 20,00 in rekening gebracht.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via het formulier rechts op deze pagina.

Datum Workshop

donderdag27septembervan19.00-21.30 uur

Cursusaanmeldingsformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

787517-Workshop: Hoe kom je aan geld? Fondsenwerving voor (vrijwilligers)organisaties